Нашият екип

д-р ЗАХАРИ ПЕТРОВ

Продуктово моделиране, научноизследователска и развойна дейност

Захари е нашият безкраен генератор на решения за иновативни продукти и процеси в компанията. Д-р Петров е с богатата практика като хуманен лекар с допълнителна специалност по Обща медицина, участва в множество научни проекти като лекар-изследовател. Неговата експертиза е насочена към медико-биологичните и биотехнологични характеристики на микроалгите, с оглед използване на изключителните им качества за разработване на иновативни и полезни крайни продукти.

НИКОЛАЙ СТИРЯНОВ

Развитие на търговска мрежа и отношения с партньори

Ники е човекът, който обезпечава гладкото функциониране на процесите в компанията – от тъговските взаимотношения с контрагентите ни до решаване на ежедневните предизвикателства на работата. Натрупал ценен опит като управител в най-големия телеком в страната и наред с вродената си енергичност и ерудиция, Ники лесно намира общ език с всички партньори, клиенти и сътрудници на компанията.

РОСТИСЛАВ КУРДОВ - маг. фармацевт

Маркетинг стратегия и продуктово развитие

Ростислав е стратегическата мисъл зад продуктовото развитие и маркетинга на Alphyca. Изключителната му експертиза във фармацията, маркетинга и продажбите ни помага да постигаме топ стандарти в цялостното развитие на компанията. Ростислав има редица постижения зад гърба си – едва на 25 години, е избран за председател на УС на Регионалната фармацевтична колегия – Стара Загора. Избран е за „Магистър фармацевт на годината“ през 2015, а през 2017 получава наградата на Menarini Group “The excellence of Menarini“ давана на най-добрите представители на компанията в света.

ИВАЙЛО СТОЕВ

Бизнес развитие

Ивайло е сериен предприемач с ценен опит в различни бизнес начинания. През 2013 г. Ивайло създава компанията Алгае България и изцяло се отдава на работа и проучвания свързани с потенциала на алгите и възможностите, които те преодставят за създаване на устойчиви решения за по-добър живот. През изминалите години, Ивайло натрупва богат опит в биотехнологичните процеси и индустриалната култивация на микроводорасли.

alphyca-logo-new

Биотехнологиите ни дават предимството да откриваме силата на природата отвъд предела на всичко възможно до сега …

Следвайте ни